Accueil > Emploi > Postes Ouverts > Nederlandstalige stagiaire met goede kennis van het Frans

Nederlandstalige stagiaire met goede kennis van het Frans

De Belgische NGO RCN Justice & Démocratie werd in de nasleep van de genocide in Rwanda (°1994) opgericht. RCN J&D heeft projecten rond de wederopbouw van de rechtsstaat in verschillende landen in transitie, zoals Rwanda, Burundi, de Democratische Republiek Kongo en Tsjaad/Senegal (Bijzondere Afrikaanse Kamers). RCN J&D ondersteunt de heropbouw van het gerechtssysteem en richt zich daarbij zowel op de staatsinstellingen zelf als op het middenveld om de kloof tussen justitie en de gewone burger te verkleinen. In Europa sensibiliseert RCN J&D een breed publiek rond hedendaags massageweld via de “Als het ginder is, is het hier”-radioreeksen. Voor meer informatie over RCN J&D : www.rcn-ong.be en over het programma in Europa : http://rcn-ong.be/-Europa-programma-?lang=nl.

RCN J&D zoekt een Nederlandstalige stagiaire met goede kennis van het Frans om te helpen bij het voorbereiden en uitschrijven van Nederlandstalige projectvoorstellen en eventuele andere documenten voor haar activiteiten in België.

Profiel :
- Perfecte kennis van het Nederlands (zowel mondeling als schriftelijk) en goede kennis van het Frans.
- Vlotte pen.
- Diploma Rechten, Criminologie, Geschiedenis, Politieke of Sociale Wetenschappen.
- In staat om onafhankelijk en nauwkeurig te werken, met respect van deadlines, goede relationele vaardigheden.
- Belangstelling voor de sectoren van herinneringseducatie en ontwikkelingssamenwerking, basiskennis van deze sectoren is een pluspunt
- Goede kennis van gebruikelijke programma’s (word, Excel, power point…).

Aanvang en duur stage : juli 2016 (eventueel vroeger of langer)
Plaats : Brussel.
Voorwaarden : terugbetaling verplaatsingskosten op basis van bewijzen. Arbeidsongevallenverzekering.

Gelieve uw cv en motiveringsbrief voor 20 juni 2016 te adresseren aan job@rcn-ong.be met vermelding “Nederlandstalige stagiaire”.
Enkele geselecteerde kandidaten worden gecontacteerd.

201605 SGE stagiaire NL